Source: Public Health Nutrition. Unidade: FSP
Subjects: NUTRIÇÃO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL, SEGURANÇA ALIMENTAR
ABNT
MONTEIRO, Carlos Augusto et al. The UN Decade of Nutrition, the NOVA food classification and the trouble with ultra-processing. Public Health Nutrition, v. 21, n. 01, p. 5-17, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s1368980017000234. Acesso em: 01 maio 2024.APA
Monteiro, C. A., Cannon, G., Moubarac, J. -C., Levy, R. B., Louzada, M. L. da C., & Jaime, P. C. (2017). The UN Decade of Nutrition, the NOVA food classification and the trouble with ultra-processing. Public Health Nutrition, 21( 01), 5-17. doi:10.1017/s1368980017000234NLM
Monteiro CA, Cannon G, Moubarac J-C, Levy RB, Louzada ML da C, Jaime PC. The UN Decade of Nutrition, the NOVA food classification and the trouble with ultra-processing [Internet]. Public Health Nutrition. 2017 ;21( 01): 5-17.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s1368980017000234Vancouver
Monteiro CA, Cannon G, Moubarac J-C, Levy RB, Louzada ML da C, Jaime PC. The UN Decade of Nutrition, the NOVA food classification and the trouble with ultra-processing [Internet]. Public Health Nutrition. 2017 ;21( 01): 5-17.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s1368980017000234